Творці справжнього хлібу на ТРК «Україна»

 

Прес-конференція дослідників древньої трипільської їжі в Музеї української пропаганди на Троєщині відбулася! Були Канал «Культура», ЮБР, радіо Ера. Пропонуємо сюжет програми «События».

http://sobytiya.tv/episode/32486/

Учасники – дослідник автентичних рецептів страв з натурального борошна і випічки Ірина Артеменко та історик, дослідник Трипільської цивілізації Вадим Перегуда.

Сучасні фізіологи відкрили, що гормони радості серотонін і ендорфін синтезуються у кішківнику із пшеничної клітковини.

Тільки хліб із цільного зерна на натуральній заквасці (а в кожній родині був свій рецепт, який жінка приносила в нову сім”ю) повністю відповідає потребам людського організму.

 

Деталі на сайті агрофірми «Унава» – http://unava.kiev.ua/

+380 (44) 332-14-71

+380 (50) 441-00-45

+380 (67) 468-03-37

 

http://sobytiya.tv/episode/32486/

Advertisements

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s